Web stranica za sve mobil manijake.Sms poruke,melodije, pozadine, mp3 muzika,igrice, humor, sve za vas i vas mobilni

 


SMS PORUKE ZA SLAVU

1
Posted December 18, 2011 by admin in SmS poruke

Ovde mozete naći sms poruke za slavu, slavske poruke i čestitke

“(krsno ime) Slavio mnogo leta u zdravlju i veselju”

“Ko je proslavlja ove godine, proslavljao je i do godine, punu i čestitu, sretnu i bogatu, mnogo ljeta, a sve za njegova života, on i njegova deca”

“U čije se zdravlje vino pilo, sve mu zdravo i veselo bilo, rodilo mu i žito i vino, ponajviše pšenica belica i u kući sve muška dečica”.

Sretna ti slava domacine!
Da ti vinogradi budu puni grozdja a podrumi puni vina,
Da ti se njivom psenica zlati,
Da ti se ambari napune kukuruzom,
Da ti se u kuci deciji smeh i pesma ore,
Da ti ukucani budu uvek siti,
Da tvojim domom vlada zdravlje, sloga i ljubav,
Da ti je sretno i bericetno!

Vojskovodje nebeskih sila, mi nedostojni uvek vas molimo da nas ogradite vasim molitvama, zaklonom krila vese duhovne slave, cuvajuci nas koji vam usrdno pripadamo i klicemo: “Od nevolja izbavite nas kao cinonacelnici visnjih sila” Srecna Slava!

“Ovu kalenicu ćemo da pijemo za domaćinovo zdravlje. Bog neka da njemu i njegovim sinovima, cerkama, snahama, unucima, unukama i svemu porodu njegovom zdravlje i sreću … svaki berićet u polju i domu, da su mu puni ambari sa žitom, guvna sa slamom i senom, torista sa ovcama i govedima, kravama i kobilama, bivolicama i volovima, tejacima i ždrebicima …Srecna Slava!”

“Srecna Slava! Neka se preliju bačve sa vinom, domovi sa žitom i zdravljem, a polja sa rodom i berićetom”.

Nemoj danas nista da te brine,
Sretna slava domacine,
Na stolu je slavski kolac zito i vino,
Trpeza je postavljena fino,
(ime slave) se vecno slavi,
Zivi bili i da ste zdravi!

Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim, za njega se Bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska, i dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti. U to ime imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati da se dobro dobrim vrati !

Evo nama divnog dana, naše slave SVETOGA JOVANA! On Krstitelj beše našega Gospoda, Preteča i Prorok Boga istinoga. O Jovane sveti, mi ti se molimo za sve one koje u Hristu volimo. Zastupnik nam budi pred prestolom Tvorca, izmoli nam milost kod Sina i Oca! Srecna slava, zdravi bili, u zdravlju je proslavili!

Sveti je dan nek takav i bude, GOSPODA slavi a voli ljude. Podigni čašu takav je red,u čaši vino u duši med. Da dugo slaviš u zdravlju i sreći da ti posed bude sve veći i veći. Ovo je zdravica iz duše prava SREĆNA TI DOMAĆINE KRSNA SLAVA.

Domaćine Bog pomaže silni, evo uzeh u ruke mobilni, pa polako nabadam Ti slova, da stigne Ti poruka ova. Slavski dan Vam srećan domaćine, da imate goste fine, da zdravica dugo kruži, da se vino dobro služi, da u domu cveta sloga, da je zdravlje dar od Boga! Da se vazda pesma ori, da se mudra reč zbori, da se raduju mali tići, sretna slava Grgurevići, nek je slava srećna svima, da slavite vekovima! Dižem čašu puna vina da nazdravim Vama svima! Srećna slava!


About the Author

admin


One Comment


  1.  

    Obzirom da mi je nestalo ideja,ove poruke su mi jako korisne..hvala

Leave a Response

(required)


*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.