Web stranica za sve mobil manijake.Sms poruke,melodije, pozadine, mp3 muzika,igrice, humor, sve za vas i vas mobilni

 


NovoGodisnje SmS Poruke-SmS poruke za Novu godinu

4
Posted December 30, 2011 by admin in SmS poruke

Mi zapocinjemo vi nastavite.Nemoj da se stidite.

Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna nova.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!


Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

U ovim sitnim satima kad 2009 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca sretna nova svima!

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vrijeme stvara nek odnese godina stara.

Dok cestitku citas ovu i godinu cekas novu, iz mog srca primi zelju docekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun srece i snova i nek ti je Sretna Godina Nova.

U Novoj godini it želim da budeš moj/a!

Veju veju pahulje sneg po staklu sara dosla nova godina a odlazi stara!

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu.

Nova godina se blizi sa njim odbrojavam sate, a i dalje molim andjele da mi te vrate.

Zelim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve zelje i da ne zaboravis prave prijatelje.

Zelim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepse, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan pocne sa osmehom traje srecom i zavrsi lepim snom! SRECNA NOVA!

Zelim da sreca sa tobom koraca, da te prati ljubav od kamena jaca, da te ljudi vole i cene, da u zivotu ne znas za probleme i u Novoj 2009 resis sve dileme.

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati.

Novogodisnje i Bozicne sms poruke

Ako Vam se svidja sardzaj naseg sajta i zelite da trajemo, posetite neki link od nasih sponzora.Hvala.


About the Author

admin


4 Comments


 1.  
  Ica

  Nek ti sreca postane stvarnost.Nek ti zdravlje postane trajnost.Nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje zelje.Srecna ti Nova!!!
 2.  


 3.  
  EmmY

  Nocas tacno u ponoc pozeli zelje koje ce se otvariti u narednoj 2012, Cuvaj ono sto imas, voli onog ko ti je drag pa makar taj neko nocas ostavijo ti samo na kozi trag.I nek ti ova nova podari sve sto imas i nemas, od sebe odstrani svu tugu, bol i jad SRETNA NOVA GODINA

Leave a Response

(required)


*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.